väklommen hem ny roj7.jpg

Gudstjänst kommande söndag:

HÖSTUPPSTART - VÄLKOMMEN HEM, "Hitta In" !!

11.00 Eric Andersson predikar, Konfirmationshögtid

18.00 Eric Andersson predikar

 

 Vill du gå ett år i bibelskola start 27/8? - När du väljer Filadelfias klass i Bibelskola STHLM, som arrangeras av Kaggeholms Folkhögskola, då kommer du att få ett år med fokus på hur man är kristen i en storstad. Hur påverkas vi av storstaden och hur kan vi vara med och påverka staden? Du kommer också få lära dig om ledarskap: Hur leder jag mig själv och hur leder jag andra? Och kanske viktigast av allt: Hur leder Gud mig?   Gå in på  www.bibelskolasthlm.se  för mer information.      

Vill du gå ett år i bibelskola start 27/8? - När du väljer Filadelfias klass i Bibelskola STHLM, som arrangeras av Kaggeholms Folkhögskola, då kommer du att få ett år med fokus på hur man är kristen i en storstad. Hur påverkas vi av storstaden och hur kan vi vara med och påverka staden? Du kommer också få lära dig om ledarskap: Hur leder jag mig själv och hur leder jag andra? Och kanske viktigast av allt: Hur leder Gud mig? 

Gå in på www.bibelskolasthlm.se för mer information.

 

 

 Var med i bön för vår stad, vårt land - gå in på adressen, och boka gärna in en tid i kalendern.  https://www.filadelfiakyrkan.se/bon   

Var med i bön för vår stad, vårt land - gå in på adressen, och boka gärna in en tid i kalendern.

https://www.filadelfiakyrkan.se/bon

 

 Varmt välkommen på missionskonferensen! (Ingen anmälan krävs.)   På lördagkvällen 20.00 är det mingelfest för alla tidigare Europa-kampanjare. Vill du vara med? Anmäl dig genom att sätta in 150 kr på Swish 123 563 93 49 märk "Mingelfest".

Varmt välkommen på missionskonferensen! (Ingen anmälan krävs.) 

På lördagkvällen 20.00 är det mingelfest för alla tidigare Europa-kampanjare. Vill du vara med? Anmäl dig genom att sätta in 150 kr på Swish 123 563 93 49 märk "Mingelfest".

 För att bli deltagare på lördagskurserna gör du din anmälan på www.altutbildning.se      

För att bli deltagare på lördagskurserna gör du din anmälan på www.altutbildning.se

 

 

Ombyggnadsprocessen

Det är med stor glädje vi i församlingsledningen för Filadelfiaförsamlingen lägger fram vårt förslag till hur Filadelfiakyrkan ska kunna utveckla sina lokaler. 

LÄR KÄNNA FILADELFIA

 

FILADELFIA PODCAST

 
Unknown.png
 

Nu finns ett podcast-flöde där du kan ta del av predikningar och annan undervisning från Filadelfiakyrkan. Gå in via din Podcast-app och följ vårt flöde eller besök vår sida på Itunes 

 

Se Senaste Gudstjänsten

FÖlj på Instagram
 

radiororstrand.png

LYSSNA på radio rörstrand

Läs mer på Facebook