Savethedatevision19.jpg

11.00 Eric Andersson predikar

18.00 Ingen gudstjänst

juligemenskapproj3.jpg

Välkommen - vid frågor maila till josef.marti@filadelfiakyrkan.se

Var med i bön för vår stad, vårt land - klicka på bilden, och boka gärna in en tid i kalendern.

För att bli deltagare på lördagskurserna gör du din anmälan på www.altutbildning.se

Ombyggnadsprocessen   Det är med stor glädje vi i församlingsledningen för Filadelfiaförsamlingen lägger fram vårt förslag till hur Filadelfiakyrkan ska kunna utveckla sina lokaler.

Ombyggnadsprocessen

LÄR KÄNNA FILADELFIA

FILADELFIA PODCAST

Unknown.png

Nu finns ett podcast-flöde där du kan ta del av predikningar och annan undervisning från Filadelfiakyrkan. Gå in via din Podcast-app och följ vårt flöde eller besök vår sida på Itunes och spotify.

Se Senaste Gudstjänsten

FÖlj på Instagram