Det här händer i filadelfiakyrkan:

Vi har nu en ny gudstjänstserie som sträcker sig över två söndagar: TILLSAMMANS - en serie om relationer.  Nu på söndag kl 11.00 är Temat: Relation - Familj, kl 18.00 Relation - Vänskap  Välkommen till Filadelfiakyrkan på söndag. Niklas Piensoho predikar och även samtalar kl 11.00 med Marie Nylén Utbult, i temat Familj. Fortsatt samtal kl 13.00 med möjlighet att ställa frågor, till Marie Nylén Utbult.

Nu på söndag kl 11.00 är Temat: Relation - Familj, kl 18.00 Relation - Vänskap

Onsdagen den 18 september startar vi höstens Alphakurs. Alpha är en 6-veckors introduktionskurs i kristen tro som passar den som kallar sig sökare, är nyfiken på kristen tro eller dig som vill gå igenom grunderna i vår tro. Kvällen inleds med middag och därefter håller Eric Andersson ett föredrag om kristen tro och sedan avslutar man kvällen med att dricka kaffe och samtala om det man hört. Man får alltså både lyssna och ställa frågor i en vänlig och öppen miljö! Kanske har du någon vän eller bekant som skulle vara intresserad? Bjud in och kom med!  Du kan läsa mer och anmäla dig på alphakurssthlm.se

Du kan läsa mer och anmäla dig på alphakurssthlm.se

Har du funderat på det här med dop eller bestämt dig för att du vill döpas? Maila oss så tar vi kontakt. Vi vill gärna prata med dig!

Till dig som är ny i stan, till dig som funderar på vem Jesus är, till dig som brukar gå i kyrkan. Vem du än är; varmt välkommen till Filadelfiakyrkan!

PROJ VH 19 söndagar gudstjänst2.jpg

Varje söndag har du möjlighet att gå på gudstjänst kl 11:00 och / eller kl 18:00. Vi träffas för att lovsjunga Gud, vara tillsammans, umgås och lyssna på en predikan. Vi rekommenderar tolkning till engelska, spanska och persiska. Efter gudstjänsten så fortsätter vi gemenskapen med fika. Vi älskar söndagarna i Filadelfiakyrkan och hoppas på att få träffa dig hos oss.

Söndagar är också barnens dag i Filadelfiakyrkan. Varje söndag kl 11 välkomnar vi alla barn 3-13 år till Smash, vår verksamhet riktad till barn. Nu på söndag och ett par veckor framöver är temat “Alla ord”. Incheckning fr kl 10.45.

LÄR KÄNNA FILADELFIA

VI ÄR MER ÄN BARA SÖNDAGAR. HITTA HIT OCH HITTA HEM!

DET här Händer framöver:

Till hösten sätter årets Konfa igång för dig i åk 8. För mer info, klicka här.

OverProject 153.png

Till hösten kommer vi ATT göra en resa till Tanzania! För mer info, klicka här.

FILADELFIA PODCAST

OverProject 154.png

Nu finns ett podcastflöde där du kan ta del av predikningar och annan undervisning från Filadelfiakyrkan. Gå in via din podcastapp och följ vårt flöde eller besök vår sida på iTunes och Spotify.

Se Senaste Gudstjänsten

FÖlj på Instagram