Smågrupper

Vi är en kyrka som bryr oss om människor! Därför är våra smågrupper extra viktiga för oss. Varje vecka har vi smågruppsträffar där människor från olika bakgrunder träffas för att dela livet, vardagen och tron.

När och var?

Onsdagar kl 18:30 i Filadelfiakyrkan Rörstrand.

Vill du vara med i en smågrupp?

Kom till en av våra smågruppskvällar på onsdagar kl 18:30 i Filadelfiakyrkan så får du en grupp! Vill du starta en egen grupp men vill ha material från oss? Då är du välkommen att göra det! Maila josef.marti@filadelfiakyrkan.se för material eller sväng förbi en onsdagskväll.

Hur ser en typisk smågruppsträff ut?

Vi träffas i kyrkan, fikar och umgås tillsammans. Därefter delas man in i mindre grupper där man får samtala kring olika frågor och teman. När du väl har hittat en grupp du trivs med, är tanken att gruppen förflyttas från kyrkan till valfri plats. Ni kommer därefter få material utskickat en gång i veckan med olika samtalsämnen ni kan tala kring.

Har du frågor?

Kontakta josef.marti@filadelfiakyrkan.se eller kom förbi på en smågruppsträff så får du veta mer!