Vinternatt 2018

aa.jpg

29:e och 30:e november arrangerar Filadelfiakyrkan för fjärde året i rad julkonserten Vinternatt. Att det blir en kväll med julstämning av ädlaste märke ser vi som en självklarhet. Att musiken och sången håller toppklass vågar vi också lova.

Vinternatt är en julkonsert som vädjar till det varma hjärtat. Detta är en konsert som är rotad i julens glada budskap om att det är saligare att ge än att få. Det är en uppmuntran till att inte bara se den svage utan också älska och ta hand om den som inget har. Därför går allt överskott av konserten oavkortat till Filadelfiakyrkans sociala arbete bland utsatta människor i vår stad och i Rumänien.

Det gör Vinternatt till årets viktigaste konsert!

Välkommen in i värmen!

VÄLKOMMEN
Dörrarna öppnas 45 minuter innan konserternas start med fri placering. Konserten är ca 1 tim och 40 min lång.
Välkommen till Filadelfiakyrkan på Rörstrandsgatan 5 i Stockholm!

BARNEN PÅ VINTERNATT
Vinternatt har ingen åldersgräns men vi rekommenderar konserten från 8 år. Barn från 3 år behöver egen biljett samt barn under 3 år som önskar egen sittplats. Inga barnvagnar får stå i konsertlokalen.

Parallellt med konserten på fredagen den 30 november kl 19:30 har Smash filmvisning för barn från 2 år. Smash är Filadelfiakyrkans barnverksamhet och kostar inget. Du som förälder kan checka in ditt barn på Smash från 18:45.

FÖRTUR SENIORER (70+)
Vid årets två konserter kommer en särskild entré för seniorer att upprättas. Detta på grund av de långa köerna och väntetiden innan insläpp. Vi vill att du som är äldre ska känna att du är pigg och utvilad när du slår dig ner inför föreställningen. Därför har du möjlighet att använda seniorentrén.

Du kan genom seniorentrén gå rakt in utan att bli frusen eller trött i benen, som man lätt kan bli när man köar utomhus.

Seniorentrén öppnar 60 minuter innan föreställningarnas starttid.
Varmt välkommen alla seniorer!

FRÅGOR?
Har du frågor om biljetter? Kontakta oss på biljett@filadelfiakyrkan.se.
Övriga frågor hänvisas till vinternatt@filadelfiakyrkan.se