1280x700.jpg

VISION 2018
12-14 januari 2018

I januari 2018 är det dags för Filadelfiakyrkans kick off-helg 'Vision 2018' . I en rad olika samlingar och gudstjänster utgår vi från vår församlingsvision: Vi vill vara medvetna efterföljare till Jesus Kristus. Men vad betyder detta för oss som församling och vad innebär det vardagen 2018?

Under tre dagar vill vi utmana och utrusta till att vara medveten efterföljare till Jesus. Det blir undervisning, möjlighet att diskutera med andra och ta del av olika seminarium som kommer att ge konkreta verktyg för livet. Och självklart ska vi fira gudstjänst tillsammans, lovsjunga, be och söka Gud för året som ligger framför. Vi tror att Filadelfiakyrkans vision är långt mycket mer än en fin formulering på ett papper, det är en kallelse från Gud för vår församling. En kallelse som ger riktning för framtiden. Börja året med att kliva in i det spännande och stora perspektivet? Varmt välkommen till VISION 2018!

ANMÄLAN?
Ingen anmälan behövs - det är bara att komma.

Smash
Vår barnverksamhet för barn 3-13 år. För yngre barn så har vi en barnlounge där föräldrar och barn kan leka. Loungen ligger på plan 4 i slottet, Familjevåningen, och är öppen under alla samlingar.

Fika
Det finns möjlighet att köpa (Swish eller kontant) korv med bröd och andra härliga tillbehör i fikapausen innan lördagens kvällsgudstjänst. Smash bjuder naturligtvis alla barn på korv med bröd.

Fredag 12 januari
20:00 Ungdomsgudstjänst Erik Valier 21:00 Efterhäng (med bra musik!)

Lördag 13 januari
14:30 Välkommen! Kaffe och mingel
Incheckning - Smash för alla barn
15:00 Gudstjänst Niklas Piensoho - Vår vision och vår kallelse