Gudstjänst kommande söndag, 24 februari:

11.00 Eric Andersson predikar

18.00 Niklas Piensoho predikar

ALPHA_proj_1.jpg

Are you new to your faith or do you know anyone who is curious about testing this with Christian faith ? Då är Alpha något för dig! För mer info, gå in på www.alphakurssthlm.se

Filadelfiabibel_proj_7.jpg

Den 5 mars och 6 tisdagar framåt startar Filadelfiakyrkans kvällsbibelskola. Mer info finns på www.filadelfiabibel.se

FV 1920x1080 2.jpg

Tillsammans schema vår19.jpg

Tillsammans är ett forum för vuxna mitt i livet. Varmt välkommen att bli en del av gemenskapen! Bjud gärna med en vän. Frågor? tillsammans@filadelfiakyrkan.se

Välkommen - vid frågor maila till josef.marti@filadelfiakyrkan.se

19201080 gudtjänstvän c.jpg
Var med jag bön för vår stad, vårt land - klicka på bilden, och boka gärna på en tid i kalendern.

Ombyggnadsprocessen   Det är med stor glädje vi i Filadelfiakyrkan kan presentera förslag på hur våra lokaler kan utvecklas.

Ombyggnadsprocessen

LÄR KÄNNA FILADELFIA

FILADELFIA PODCAST

Unknown.png

Nu finns ett podcast-flöde där du kan ta del av predikningar och annan undervisning från Filadelfiakyrkan. Gå in via din Podcast-app och följ vårt flöde eller besök vår sida på Itunes och spotify.

Se Senaste Gudstjänsten

FÖlj på Instagram