Filadelfia social

Lunch i gemenskap
En lördag i månaden öppnar kyrkan för lunch och gemenskap för människor som lever i samhällets utkant. Här samlas ca 250 människor regelbundet för ett ordentligt mål mat och varm gemenskap.

Support
På Support sätter vi behövande människor i kontakt med medlemmar i vår kyrka som kan hjälpa till med social support. Det kan handla om stöd och rådgivning i olika samhällsfrågor eller kontakt med myndigheter, en viktig funktion i sammanhang av integration.

Har du frågor? 

Maila: filadelfia.support@filadelfiakyrkan.se

Är du i behov av stöd? 

Maila: filadelfia.support@filadelfiakyrkan.se

Ring: 08- 457 09 18 

tisdagar 09.00-12.00 och torsdagar 14.00- 17.00.

Natthärbärge, Slakthusgatan
På uppdrag av Stockholms stad driver Filadelfiakyrkan ett härbärge i Slakthusområdet vid Globen. Huvudsyftet är att lindra den nöd som finns bland EU-medborgare i Stockholm. Här kan 50 personer få en natts sömn i trygghet och gemenskap.

Rumänien – ”A Better Home”
Sedan 1 år tillbaka bedriver Filadelfiakyrkan och Läkarmissionen projektet ”A better home” i Rumänien. Det innebär att ge hjälp och stöd till familjer på den rumänska landsbygden. Vi vill även att detta ska ge hopp till de romer som vi möter i vårt dagliga arbete i Stockholm.

Extrakalla vinternätter 

Tillsammans med andra församlingar och organisationer öppnar vi upp vår kyrka för värme, vila och enkel soppa när det är riktigt kalla nätter i Stockholm.

Vill du bli volontär? Maila då minussju@gmail.com. Då får du fortlöpande information inför akuta insatser. 

Vidare frågor kontakta: filadelfia.support@filadelfiakyrkan.se