Påsk i Filadelfiakyrkan

I påsk kommer vi i Filadelfiakyrkan satsa på tre olika saker: gudstjänster, utåtriktad satsning i Akalla och gemenskap! 

GUDSTJÄNSTER
Torsdag 18 april kl 18:00 firar vi gudstjänst med nattvard. 
Söndag 21 april kl 11:00 firar vi påskdagsgudstjänst. Smash för alla barn 3-13 år.
Söndag 21 april kl 18:00 firar vi lovsångsgudstjänst. 
 
AKALLA
Fredag 19 april ska vi betjäna Akalla. Akalla är en förort i västra Stockholm som vi som kyrka tror att Gud har lagt lite extra på vårt hjärta. I snart ett år har vi samlats till bön varje vecka på plats i Akalla och vi har bett att Gud ska öppna olika vägar där vi som kyrka kan vara med och betjäna. Därför kommer vi att göra en satsning på Långfredagen där du har möjlighet att vara med och bidra!

Mellan 13:00 och 16:00 kommer vi dela ut påskägg, sälja korv och driva en fotbollsturnering. Vi kommer dessutom erbjuda ansiktsmålning och andra familjeaktiviteter. Vårt mål är att bjuda Akalla på en härlig eftermiddag med syfte att möta människor och bygga relationer. 

För att få detta att gå runt behöver vi ca 50 volontärer för olika uppgifter och vi hoppas att Du vill vara med. Ansvarig för alla volontärer är Phrida Lindblad och du anmäler ditt intresse att vara med genom att maila henne på: Phrida.lindblad@filadelfiakyrkan.se Hon hör sedan av sig till dig med mer information. 


GEMENSKAP
Påskafton 20 april umgås vi tillsammans hemma oss varandra. Om du vill bjuda hem någon på påskafton eller öppna upp ditt hem kan du maila Phrida Lindblad phrida.lindblad@filadelfiakyrkan.se

Påskhelgen 2019 a (1).jpg