Resa till Tanzania

Till hösten kommer du få möjlighet att resa till Tanzania tillsammans med Filadelfiakyrkan. Resan kommer vara mellan 17:e - 30:e november 2019.

Du får se missionssjukhus, gamla svenska skolan som idag är en teologisk skola, möta familjer, se ”verkligheten”, fira gudstjänst i Shinyanga. Efter det åker vi in i Serengeti 2 dygn – Vi har vana guider som vet var djuren finns. Vi både bor och äter mitt i parken. Stor chans att se ”big five” Återresa mot Arusha med besök på Habarai Maalum (IBRA) och Habari Maalum College. Hemresa med KLM från Kilimanjaro Airport.

Resa 17/11 – 30/11, vi har 20 platser

Kostnad: cirka 30000kr,  allt inkluderat

Senast anmälan: 30 juni. Detta gör man genom att betala in 2000 på bankgiro 388-6066 och skicka ett mail till hej@filadelfiakyrkan.se

Övig information: Vi flyger med KLM till Kilimanjaro Airport. Landar i Arusha för att förbereda oss för resan, åker vidare till Nkinga, Tazengwa, Shinyanga och Mwanza.

Reseledare: Dennis Nyström

Vår partner i Tanzania är en van reseanordnare – vi åker i 3 bilar med 7 i varje bil.

I augusti kallar vi på alla anmälda för ytterligare information gällande vaccination och annat att tänka på.

Har du frågor så maila hej@filadelfikyrkan.se